Friluftslivets dag på Sognsvann, Oslo

Sognsvann
Det stedet KvikkLunsj maser mest om.
Ekstremt enkel søndagstur som passer alt og alle.
3,2 km på en opplyst og rullestolvennlig grusvei.


NÅ har vi vært der, av alle de millioner KvikkLunsjer vi har hatt med oss på tur så er det vel Sognsvann de har mast mest om. Vel, nå har vi vært der! Nå forventer jeg å få noen nye tips inni sjokkisen neste søndag. På forhånd tusen takk!
Var det verdt alt blekket? Jah, why not. Dette er absolutt ingen fjelltur, men en tur mellom vannet og skogen. Man glemmer fort at man er i Oslo om man klarer å late som man ikke ser de andre menneskene rundt der. Turen er litt vell kort, men det er absolutt lovlig å gå flere runder dersom man ikke fort kjeder seg. Nå skal ikke jeg virke negativ. Dagen har vært helt fabelaktig, og det var veldig planlagt å ta en enkel søndagstur i dag siden vårt lille nye familiemedlem skulle være med på sin første søndagstur. En herremann som var veldig glad for dette var Teemo som endelig fikk være med oss på tur.!

I dag var det Friluftslivets dag på Sognsvann. Det krydde av aktiviteter for store og små, men mest for de små. Det var blandt annet hundekjøring, kanopadling og forøvrig mye mer. Det så vel egentlig ut som hele landet var der, så jeg trenger nok ikke gå inn i detalj. Var du en av de FÅ som ikke var der? Sjekk ut mulighetene neste år. Belag deg på lange køer, men ingen fare; De selger både iskrem og kaffe!

I dag var stakkars gode May syk så hun kunne ikke være med oss. Ønsker henne masse god bedring så håper vi på at teamet er samlet neste søndag!

Neste tur går til Lilloseter i Oslo




Hundehimmelen <3

To fine jenter!
Vi rakk å få bli med på hundekjøring! <3 
Alexandra leker fotograf. 
#selfie i kano-kø!


litt vel mange folk på ett sted.


Flott fokus som alltid. 



Liten en som tok en lur mens kiddo bader. 

Da var tiden på Sognsvann over for store og små

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Ramstadsjøen, Rælingen

Nipkollen, Nannestad.

Gjeddevann