Muggen ketchup på fin restaurant og telting i minusgrader....... #1

 Du vet når du skal kjøre et stykke, du er litt forsinket, du er sulten og du har to hunder i bilen. Da er det veldig fantastisk at man plutselig kommer til Veme, fordi der har de en Meget Fin Restaurant, som atpåtill kasses Quicky. Du blir møtt i kassen av en Meget kjekk herremann i sine ytterst "reneste" shorts som lider av en form for hukommelsestap. Da er det jo egentlig helt ok at han glemmer å vaske seg på hendene før han tar på maten etter å ha slått bort en mygg på sitt alt annet enn svette kne. (Det med myggen er oppspinn, men det kunne vært et absolutt aktuelt tilfelle.. Who knows når han vasket hendene sist.) Dette vil jeg ikke snakke mer om.. Dette er i grunn mer en sak for mattilsynet fremfor enda en etikett på bloggen. Men om du er like sulten som oss når du kjører forbi, -kjør videre til bensinstasjonen på andre siden av vegen.... Husket jeg å nevne at ketchuppen var muggen?















Til informasjon så blir dette innlegget over to innlegg. Her vil jeg ta for meg reisen fra Eidsvoll til Geilo, teltingen og alt før selve turen startet. 

Vi kom frem til Geilo, mer korrekt sagt Dagali Fjell rundt 00:30, det var 5 grader Celcius og det var mørkt. Vi var begge nervøse for å bli syke etter den litt ymse "Quick-maten". May passet på så hundene ikke rømte i natten mens turmester-Elin satt opp teltet i natten. Klokken gikk, men vi var fast bestemt på 1 iskald Carlsberg før søvnen skulle tikke inn.
Elin stiger inn i teltet og hører til sin forferdelse at luftmadrassen nektet å holde på luften.
Hun våkner en million ganger iløpet av natten, og når klokken atter ble 7 var det umulig å lure kroppen til å sove på den frosne harde bakken noe lenger.
aldri i verden om jeg hadde turt dette alene....
litt koseligere på morgenen da men..
Hun spurte om May kunne starte bilen. Sommersovepose var ikke det som var mest ideelt. Hun var gjennomfrossen. Hun satt seg i forsetet på bilen, tenninga sto på, men alle vet vel hvor raske Fords Dieselbiler er på å bli varme. Omsider..
May sover søtt
 Jeg tror vi følte oss like jævlige begge to, og det tok ikke lang tid til vi sovna igjen alle sammen, hundene og vi..
 Elin har funnet ut at slike korte teltturer uken før en "skikkelig" telttur er veldig smart. Fordi da kan hun gjøre alle sine klassiske feil og lære av de og ALDRI ALDRI ALDRI gjøre de igjen.
-som for eksempel ikke reise uten lighter eller fyrstikker igjen dersom man skal leve av matlaging over et stormkjøkken eller bål for den saks skyld.. JA! VI glemte å ta med fyrstikker.. Ingen av oss røyker, ok?

Elins huskeliste til neste tur. neste helg:
  • Få tak i vintersovepose (gjerne et lån. hint hint)
  • Anskaffe NYTT underlag som virker.
  • Lese bruksanvisning på stormkjøkken.(i know.. flaut)
  • ULL-undertøy er tingen, IKKE polyester.
  • Fyrstikker.....
  • Rødsprit

men hun passet på å ta et bilde mens jeg sov først. VI ASS!


min nye ALT ANNET enn bestevenn på tur
Elin har kost med stormkjøkkenet... 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Ramstadsjøen, Rælingen

Nipkollen, Nannestad.

Gjeddevann